Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51681
Назва: Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дією
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Козюрін, Д. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Козюрін Д. М. Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дією. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 111-112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51681
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_111-112.pdf217.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.