Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51613
Назва: | Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Наконечна, Ю. Г. Хоменко, А. В. Кострова, К. В. Лосєва, С. М. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В., Лосєва С. М. Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 91-92. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51613 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_91-92.pdf | 219.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.