Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5160
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОзоліна, С. О.-
dc.contributor.authorТірон-Воробйова, Н. Б.-
dc.date.accessioned2022-08-18T16:09:11Z-
dc.date.available2022-08-18T16:09:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОзоліна С. О., Тірон-Воробйова Н. Б. Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 508-514.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5160-
dc.description.abstractПоказано можливість вилучення переважної більшості лізоциму з соку хрону звичайного і його концентрування у вигляді нерозчинних комплексів з пектином або хітозаном. У комплексоутворенні провідна роль належить електростатичній взаємодії між біополімерами.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of extraction of lysozyme from the juice of horseradish and its concentration in the form of insoluble complexes with pectin or chitosan was shown. Leading role in the complex-forming belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectлізоцимuk_UA
dc.subjectсік хрону звичайногоuk_UA
dc.subjectнерозчинні комплексиuk_UA
dc.titleВзаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_81.pdf274.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.