Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51594
Title: Перспективи використання кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів
Authors: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнова О. М., Лисюк Г. М. Перспективи використання кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 73-74.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51594
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_73-74.pdf215.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.