Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51575
Название: Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
Авторы: Ковбаса, В. М.
Зінченко, І. М.
Терлецька, В. А.
Білоцький, В. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ковбаса В. М., Зінченко І. М., Терлецька В. А., Білоцький В. В. Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 57-58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_57-58.pdf216.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.