Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51570
Название: Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи
Авторы: Дробот, В. І.
Грищенко, А. М.
Лисейко, К. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дробот В. І., Грищенко А. М., Лисейко К. В. Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 47-48.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51570
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_47-48.pdf299.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.