Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51553
Название: Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3
Авторы: Журавльов, С. В.
Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Журавльов С. В., Дроменко О. Б. Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 39-40.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51553
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_39-40.pdf312.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.