Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51520
Название: | Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних систем |
Авторы: | Плотнікова, Р. В. Гринченко, Н. Г. Пивоваров, П. П. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П. Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних систем. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 17-18. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51520 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_17-18.pdf | 288.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.