Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51435
Назва: | Аналіз впливу структури джерел формув ання оборотного капіталу на його оборотність на хлібопекарських підприємствах |
Автори: | Чантурія, І. В. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Чантурія І. В. Аналіз впливу структури джерел формув ання оборотного капіталу на його оборотність на хлібопекарських підприємствах. Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 жовтня 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 193-194. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51435 |
Розташовується у зібраннях: | Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Oblik_audyt_finansy_2012_193-194.pdf | 198.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.