Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50773
Назва: Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків
Інші назви: Разработка мероприятий по внедрению системы НАССР при производстве консервированных огурцов
Working out of actions for system NASSR introduction by manufacture of tinnad cucumbers
Автори: Сірохман, І. В.
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сірохман І. В., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 416-420.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Короткий огляд (реферат): Проведена ідентифікація небезпечних чинників, які можуть виникнути за рахунок використання рослинної сировини та побудована процесна діаграма з визначенням критичних точок контролю при виробництві консервованих огірків.
Проведена идентификация опасных факторов, которые могут возникнуть за счет использования растительного сырья и построена процессная диаграмма с определением критических точек контроля при производстве консервированных огурцов.
Identification of dangerous factors which can arise at the expense of use of vegetative raw materials is spent and the process diagramme with definition of critical points of the control is constructed by manufacture of tinned cucumbers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50773
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_103_2010_63.pdf287.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.