Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50767
Назва: | Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці |
Інші назви: | Исследование свойств крахмала зерна пшеницы, подвергнутого интенсивной водно-тепловой обработке Research of properties of starch of grain of wheat subjected to intensive water thermal processing |
Автори: | Сафронова, О. М. Разборська, О. О. Юферов, В. Б. Озеров, О. М. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Сафонова О. М., Разборська О. О., Юферов В. Б., Озеров О. М. Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 387-389. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Короткий огляд (реферат): | Представлено новий спосіб скорочення водно-теплової обробки зерна пшениці перед сортовим хлібопекарським помелом. Приведені результати впливу такої обробки на крохмаль зерна пшениці. Представлен новый способ сокращения водно-тепловой обработки зерна пшеницы перед сортовым хлебопекарским помолом. Приведены результаты влияния такой обработки на крахмал зерна пшеницы. This article represents a new way of reduction water thermal processing of grain of wheat before high-quality a bread baking grinding. Results of influence of such processing on the starch of grain of wheat are resulted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50767 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_57.pdf | 241.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.