Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50767
Title: | Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці |
Other Titles: | Исследование свойств крахмала зерна пшеницы, подвергнутого интенсивной водно-тепловой обработке Research of properties of starch of grain of wheat subjected to intensive water thermal processing |
Authors: | Сафронова, О. М. Разборська, О. О. Юферов, В. Б. Озеров, О. М. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Сафонова О. М., Разборська О. О., Юферов В. Б., Озеров О. М. Дослідження властивостей крохмалю зерна пшениці, підданого інтенсивній водно-тепловій обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 387-389. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Abstract: | Представлено новий спосіб скорочення водно-теплової обробки зерна пшениці перед сортовим хлібопекарським помелом. Приведені результати впливу такої обробки на крохмаль зерна пшениці. Представлен новый способ сокращения водно-тепловой обработки зерна пшеницы перед сортовым хлебопекарским помолом. Приведены результаты влияния такой обработки на крахмал зерна пшеницы. This article represents a new way of reduction water thermal processing of grain of wheat before high-quality a bread baking grinding. Results of influence of such processing on the starch of grain of wheat are resulted. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50767 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_57.pdf | 241.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.