Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5056
Название: Харчові технології. Ч. 2.
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Ключевые слова: технологічні процеси;технологія виробництва;хімічний склад;харчові технології;безпека продовольчої сировини
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків-Суми: ХДУХТ
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Камсуліна Н.В., Дроменко О. Б., Діхтярь А. М., Котляр О. В., Омельченко С. Б. Харчові технології: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харків-Суми: ХДУХТ, 2020. 208 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем у 2D- і 3D- форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KHT_poz_24_2.pdf2.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.