Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5036
Назва: Формування сировинних ресурсів
Автори: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: продукція;ресурси;сировина;тваринне походження
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко Н. Г., Желєва Т. С. Формування сировинних ресурсів: методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 "Харчові технології" (освітня програма "Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 50 c.
Короткий огляд (реферат): Мета викладення дисципліни "Формування сировинних ресурсів" полягає у визначенні рівня розвітку тваринництва в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, наданні майбутьнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок організації раціонального забезбечення сировиною підприемств галузі, залучення до переробки нових види сировинних ресурсів, поглиблення рівня переробки м'ясних сировинних ресурсів у готову продукцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5036
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018._2_pos_24.pdf6.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.