Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5019
Название: | Сировинні ресурси технологіі галузі |
Авторы: | Гринченко, Наталія Геннадіївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | сировинні ресурси;тваринництво;переробка м'ясних сировинних ресурсів;готова продукція;м'ясопереробна промисловість;рослинництво |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Гринченко Н. Г., Желєва Т. С. Сировинні ресурси технологіі галузі: опорний конспект лекцій для студентів дeннoï та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологіі» (освітньо—професійна програма «Технологіі харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 118 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета викладання дисципліни "Сировинні ресурси технологіі галузі" полягає у визначенні рівня розвитку тваринництва в умовах прискоренного науково-технічного прогресу галузі,в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок організації раціонального забезпечення сировиною підприємств галузі, залучення до переробки нових видів сировинних ресурсів, поглиблення рівня переробки м'ясних сировинних ресурсів у готову продукцію. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5019 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2020_pos20-1.pdf | 17.47 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.