Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5011
Название: Технологія продуктів оздоровчого харчування.
Авторы: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ключевые слова: м'ясопродукти;оздоровчі продукти;оздоровче харчування;продукти спеціального призначення;технологія
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Большакова В. А., Янчева М. А. Технологія продуктів оздоровчого харчування: метод. вказ. до проведення практ. занять для студентів спец. 181 "Харчові технології" (освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринного походження"): Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 18 c.
Краткий осмотр (реферат): Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020_pos21.pdf617.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.