Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4990
Назва: | It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти |
Інші назви: | It-технологии и роботизация агропромышленного производства. Проблемы и перспективы steam-образовния It-technologies and robotization of agricultural production. Steam education problems and prospects |
Автори: | Богомолов, О. В. Бредихін, В. В. Мітяшкіна, Т. Ю. Міленін, А. М. Лук'янов, І. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Богомолов О. В., Бредихін В. В., Мітяшкіна Т. Ю., Міленін А. М., Лук'янов І. М. It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 220-226. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуті актуальні проблеми впровадження новітніх it-технологій і роботизованої техніки в агропромислове виробництво. Наведено огляд аспектів викладання та підготовки
висококваліфікованих фахівців з STEAM – проектування. В статье рассмотрены актуальные проблемы внедрения новейших it-технологий и роботизированной техники в агропромышленное производство. Приведен обзор аспектов преподавания и подготовки высококвалифицированных специалистов по STEAM - проектирование. The article deals with the actual problems of introduction of the latest it-technologies and robotic technology in agro-industrial production. An overview of the teaching and training aspects of highly qualified STEAM design professionals is given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4990 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 444.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.