Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49717
Название: | Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока |
Другие названия: | Определение наличия ферментов фосфатази и пероксидази как способ управления пастеризацией молока Definition of presence of enzymes фосфатази and пероксидази as the way of management of milk pasteurization |
Авторы: | Касянчук, В. В. Могутова, В. Ф. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Касянчук В. В., Могутова В. Ф. Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 274-278. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Краткий осмотр (реферат): | В даній роботі розглянута наявність ферментів в пастеризованому молоці в залежності від масової частки жиру та різних режимів пастеризації, а також вплив терміну зберігання молока на присутність в ньому ферментів. В данной работе рассмотрено наличие ферментов в пастеризованном молоке в зависимости от массовой доли жира и разных режимов пастеризации, влияние сроков хранения молока на присутствие в нем ферментов. In the given work presence of enzymes in the pasteurised milk depending on a mass fraction of fat and different modes of pasteurisation, influence of periods of storage of milk on presence at it of enzymes is considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49717 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Располагается в коллекциях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_39.pdf | 284.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.