Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49717
Title: | Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока |
Other Titles: | Определение наличия ферментов фосфатази и пероксидази как способ управления пастеризацией молока Definition of presence of enzymes фосфатази and пероксидази as the way of management of milk pasteurization |
Authors: | Касянчук, В. В. Могутова, В. Ф. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Касянчук В. В., Могутова В. Ф. Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 274-278. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Abstract: | В даній роботі розглянута наявність ферментів в пастеризованому молоці в залежності від масової частки жиру та різних режимів пастеризації, а також вплив терміну зберігання молока на присутність в ньому ферментів. В данной работе рассмотрено наличие ферментов в пастеризованном молоке в зависимости от массовой доли жира и разных режимов пастеризации, влияние сроков хранения молока на присутствие в нем ферментов. In the given work presence of enzymes in the pasteurised milk depending on a mass fraction of fat and different modes of pasteurisation, influence of periods of storage of milk on presence at it of enzymes is considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49717 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_39.pdf | 284.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.