Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705
Название: | Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів |
Другие названия: | Подбор рациональных соотношений пахты, сока, сахара и «Ламидана» для молочных коктейлей Selection of rational parties пахты, juce, sahara and «Lamidana» for молочниых cocktails |
Авторы: | Рудавська, М. В. Перцевой, Ф. В. Кущ, С. П. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Рудавська М. В., Перцевой Ф. В., Кущ С. П. Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 244-250. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті досліджено напрямок роботи з розробки нових молочних коктейлів оздоровчого спрямування на основі маслянки шляхом додавання яблучного соку та «Ламидану». В статье исследовано направление работы по разработке нових молочних коктейлей оздоровительного направления на основе маслянки путем добавления яблочного сока и «Ламидана». In article the work direction on working out нових молочних cocktails of an improving direction on a basis маслянки by addition of apple juice and «Lamidana» is investigated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Располагается в коллекциях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_34.pdf | 242.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.