Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49541
Название: | Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства |
Другие названия: | Development of the production strategy of the hotel enterprise |
Авторы: | Бублик, Єлизавета Юріївна |
Научный руководитель: | Скриннік, В. І. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключевые слова: | інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція;готельне підприємство;менеджмент;управлінська діяльність;аналіз;innovation;competitiveness;service;hotel business;competitive advantage;competition;hotel enterprise;management;managerial activity;analysis |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Бублик Є. Ю. Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 105 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Об’єктом дослідження є управлінська діяльність готельного підприємства ТОВ
«Готель «Khreschatyk Hotel».
Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним
підприємством.
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження загальних принципів управління
підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності. The object of the research is the management activity of the hotel enterprise "Khreshchatyk Hotel" LLC. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to study the general principles of hotel management and their development in modern conditions. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541 |
Располагается в коллекциях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241z-22m-01_Bublyk_YE_YU.pdf Restricted Access | 1.36 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.