Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКудряшов, А. І.-
dc.contributor.authorШтих, С. В.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2022-08-14T15:28:46Z-
dc.date.available2022-08-14T15:28:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Кудряшов А. І., Штих С. В., Сюсель О. О. Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 335-343.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4879-
dc.description.abstractДосліджено метод контролю якості плазми з дикорослих ягід за електрофізичними параметрами. Обґрунтовано доцільність застосування фізичних методів дослідження в товарознавстві.uk_UA
dc.description.abstractThe method of quality control of plasma from berries on electrophysical parameters. The expediency of the use of physical methods in merchandising.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдикорослі ягодиuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.titleКонтроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_55.pdf425.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.