Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4876
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В. М. | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Л. Ю. | - |
dc.contributor.author | Островерх, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T14:48:47Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T14:48:47Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 315-320. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876 | - |
dc.description.abstract | Надано аналіз жиропроникності як показника комплексу захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок та стандартних методів її визначення. На підставі одержаних результатів дослідження жиропроникності основних видів кишкових оболонок встановлено доцільність та запропоновано шляхи її зниження, що дозволить підвищити технологічні та споживні властивості ковбасних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of the grease penetration as the index of the complex protective properties of natural sausage casings and standard methods for its determination were given. On the base of the research results of grease penetration of main types of guts casings the suitability was established and the ways of its reducing were suggested. It allows improving technological and consumer properties of sausage products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | натуральні ковбасні оболонки | uk_UA |
dc.subject | кишкові оболонки | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.title | Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_52.pdf | 260.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.