Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48498
Название: Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини
Другие названия: Анализ способов увеличения сроков хранения мясного сырья
Analysis of extend shelf life of raw meat
Авторы: Постнов, Г. М.
Золотухіна, І. В.
Червоний, В. М.
Нечипоренко, Д. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Золотухіна І. В., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А. Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 287-293.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано способи подовження строку зберігання м'ясної сировини, грунтуючись на факторі знезаражені. Запропоновано спосіб подовження термінів зберігання з використанням ультразвукової обробки м'ясної сировини.
В статье проанализированы способы продления срока хранения мясного сырья, основываясь на факторе обеззараживания. Предложен способ удлинения сроков хранения с использованием ультразвуковой обработки мясного сырья.
The paper analyzes how the extension of shelf life of raw meat, based on the factor of disinfection. A method for extending the shelf life by using ultrasonic treatment of raw meat.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48498
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_41.pdf252.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.