Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48487
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеменцов, В. В.-
dc.contributor.authorНанка, О. В.-
dc.contributor.authorБойко, І. Г.-
dc.date.accessioned2024-03-02T09:42:27Z-
dc.date.available2024-03-02T09:42:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСеменов В. В., Нанка О. В., Бойко І. Г. Методика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей преміксів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 202-212.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48487-
dc.description.abstractПриведена методика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей преміксів.uk_UA
dc.description.abstractПриведена методика и результаты исследований механіко-технологічних свойств премиксов.uk_UA
dc.description.abstractThe article gives method and research results of mechanical and technological properties of premixes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleМетодика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей преміксівuk_UA
dc.title.alternativeМетодика и результаты исследований механико-технологічних свойств премиксовuk_UA
dc.title.alternativeMethod and research results of mechanical and technological properties of premixesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_30.pdf533.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.