Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48442
Назва: Исследование эффективности бактофугирования молока
Інші назви: Дослідження ефективності бактофугірованія молока
Investigation of the effectiveness of milk baktofugirovaniya
Автори: Машкин, Н. И.
Могутова, В. Ф.
Париш, Н. Н.
Богомолов, А. В.
Гавриш, Т. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. И.
Скрипка, Л. И.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Машкин Н. И., Могутова В. Ф., Париш Н. Н., Богомолов А. В., Гавриш Т. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. И., Скрипка Л. И. Исследование эффективности бактофугирования молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 42-47.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): Изучены типы бактофуг и эффективность их использования. Бактофугирование обеспечивает уничтожение на 98... 99% микроорганизмов. Использование комбинированной обработки молока позволяет практически полностью уничтожить микрофлору молока.
Вивчено типи бактофуг та ефективність їх використання. Бактофугірованіе забезпечує знищення на 98...99% мікроорганізмів. Використання комбінованої обробки молока дозволяє практично повністю знищити мікрофлору молока.
Studied types bactofugeur and efficiency of their use. Baktofugirovanie ensures the destruction of 98 99% of the microorganisms. The use of combined treatment of milk can almost completely destroy the microflora of milk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48442
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_8.pdf260.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.