Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Название: | Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Авторы: | Олексенко, Л. В. |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Олексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. The ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369 |
Располагается в коллекциях: | Випуск104: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_104_2010_40.pdf | 107.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.