Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Название: Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Авторы: Олексенко, Л. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Олексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104
Краткий осмотр (реферат): Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
The ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Располагается в коллекциях:Випуск104: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_104_2010_40.pdf107.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.