Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Title: | Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Authors: | Олексенко, Л. В. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Олексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104 |
Abstract: | Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. The ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369 |
Appears in Collections: | Випуск104: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_104_2010_40.pdf | 107.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.