Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Title: Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Authors: Олексенко, Л. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Олексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104
Abstract: Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
The ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Appears in Collections:Випуск104: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_104_2010_40.pdf107.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.