Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48171
Название: Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції
Авторы: Олексенко, Л. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Олексенко Л. В. Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті напрями підвищення капіталізації підприємств. Наведено перелік та напрямів, за допомогою яких покращується функціонування заходів корпоративної політики, забезпечується стабільний фінансовий стан підприємств.
The article examines the important methods of raising capital industry. A basic list of activities and methods by which improves the functioning of corporate policy, also provided a stable financial situation of enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48171
Располагается в коллекциях:Випуск 113: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_113_2011-33.pdf272.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.