Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48171
Title: Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції
Authors: Олексенко, Л. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Олексенко Л. В. Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113
Abstract: Розглянуті напрями підвищення капіталізації підприємств. Наведено перелік та напрямів, за допомогою яких покращується функціонування заходів корпоративної політики, забезпечується стабільний фінансовий стан підприємств.
The article examines the important methods of raising capital industry. A basic list of activities and methods by which improves the functioning of corporate policy, also provided a stable financial situation of enterprises.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48171
Appears in Collections:Випуск 113: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_113_2011-33.pdf272.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.