Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48042
Название: | Основи програмування врожайності сільськогосподарських культур: метод. вказ. для самост. вивчення дисципліни зі спец. 201 «Агрономія» |
Авторы: | Рожков, Артур Олександрович Безпалько, Валентина Василівна Деревянко, Ірина Олександрівна Огурцов, Євген Миколайович Гепенко, Олександра Вікторівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: б. в. |
Библиографическое описание: | Основи програмування врожайності сільськогосподарських культур: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»; ДБТУ; уклад.: А. О. Рожков, В. В. Безпалько, І. О. Деревянко, Є. М. Огурцов, О. В. Гепенко. Харків, б. в., 2024. 20 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Основи програмування врожайності сільськогосподарських культур» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавимидля здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48042 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Osnovy prohramuvannya vrozhaynosti_24.pdf | 322.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.