Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47827
Назва: Удосконалення мобілізаційних можливостей виробничо-торговельного підприємства в умовах здійснення зовнішньоекономічної діяльності
Інші назви: Improvement of the mobilization capabilities of the production and trade enterprise in the conditions of foreign economic activity
Автори: Кривенко, Юлія Олексіівна
Науковий керівник : Віннікова, В. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Ключові слова: мобілізаційний потенціал;зовнішньоекономічна діяльність;управління;торговельне підприємство;світова мережа;mobilization potential;foreign economic activity;management;trade enterprise;global network
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кривенко Ю. О. Удосконалення мобілізаційних можливостей виробничо-торговельного підприємства в умовах здійснення зовнішньоекономічної діяльності: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. В. В. Віннікова; Харків, 2023. 98 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми кваліфікаційної роботи обумовлена тим, що в умовах наростаючих темпів виробництва шампанської продукції виникає необхідність в органічному поєднанні функцій управління, заснованих на єдності постачання і збуту продукції при здійсненні підприємством зовнішньоекономічних операцій. Об'єктом дослідження в роботі є мобілізаційні можливості діяльністі ТОВ «Агрофірма «Одеса». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи виступає система управління підприємством. Теоретичну та методологічну основу дослідження становлять наукові праці закордонних та вітчизняних вчених з даної проблеми, законодавчі та нормативні акти України. У процесі дослідження використовувались загальнонаукові методи аналізу та синтезу, порівняння; економіко-статистичні методи збору та обробки інформації середніх і відносних величин. Результати, отримані у кваліфікаційній роботі. За результатами дослідження в кваліфікаційній роботі бути запропоновані шляхи підвищення ефективності управління виробничо-торговельних підприємств. Наукова новизна отриманих даних полягає в нових напрямках розвитку діяльності підприємства в умовах кризи, що на відміну від існуючих напрямків діяльності підприємства дозволить підвищити ефективність діяльності підприємства.
The relevance of the topic of the qualification work is due to the fact that in the conditions of the growing pace of production of champagne products, there is a need for an organic combination of management functions based on the unity of the supply and sale of products when the enterprise carries out foreign economic operations. The object of research in the work is the mobilization possibilities of the activities of Agrofirma "Odesa" LLC. The subject of the qualification work is the enterprise management system. The theoretical and methodological basis of the research is the scientific works of foreign and domestic scientists on this problem, legislative and regulatory acts of Ukraine. In the research process, general scientific methods of analysis and synthesis, comparison were used; economic and statistical methods of collecting and processing information on average and relative values. Results obtained in the qualification work. According to the results of the research, ways of increasing the efficiency of management of production and trade enterprises should be proposed in the qualification work. The scientific novelty of the obtained data lies in the new directions of development of the company's activity in crisis conditions, which, unlike the existing directions of the company's activity, will allow to increase the efficiency of the company's activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47827
Розташовується у зібраннях:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_44_2_073_19b-05_Kryvenko.pdf
  Restricted Access
1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.