Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47591
Назва: Технічні аспекти обладнання харчових виробництв продукції широкого вжитку
Автори: Шевченко, А. О.
Фролов, М. А.
Пліш, М. Б.
Конєв, Р. В.
Кайданський, О. М
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шевченко А. О., Фролов М. А., Пліш М. Б., Конєв Р. В., Кайданський О. М. Технічні аспекти обладнання харчових виробництв продукції широкого вжитку. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 532-534
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47591
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-532-534.pdf287.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.