Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47427
Назва: | Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии |
Автори: | Радченко, А. Э. Дюкарева, Г. И. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Радченко А. Э., Дюкарева Г. И. Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 300-301. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47427 |
Розташовується у зібраннях: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_300-301.pdf | 704.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.