Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47243
Название: Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів: навчально-методичний посібник
Авторы: Пузік, Людмила Михайлівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пузік Л. М. Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 203 Садівництво та виноградарство. Харків: ДБТУ, 2023. 160 с.
Краткий осмотр (реферат): У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ логістики при зберіганні та переробці плодів та овочів. Для підготовки до практичних занять розглянуті питання післязбиральної підготовки (доробки) врожаю до маркетингу плодів та овочів. Представлені сучасні логістичні схеми під час зберігання та переробки плодів та овочів, способи зберігання плодів та овочів, ефективні шляхи їх переробки з мінімальними втратами в кількості та якості. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47243
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Yakist_lohistyka_24.pdf2.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.