Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47182
Назва: Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза
Інші назви: Розроботка способа удаления токсических веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы
Rozrobotka a method of removing toxic substances from korneplodov carrot ang fruit pumpkin
Автори: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Віннікова, В. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Летута Т. М., Віннікова В. О. Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження з розробки способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви та плодів гарбуза.
Проведены исследования по разработке способа удаления токсичных веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы.
Studies on the development of a method of removing toxic substances from carrot roots and fruits of the pumpkin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47182
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_21.pdf330.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.