Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47182
Назва: | Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза |
Інші назви: | Розроботка способа удаления токсических веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы Rozrobotka a method of removing toxic substances from korneplodov carrot ang fruit pumpkin |
Автори: | Дубініна, А. А. Летута, Т. М. Віннікова, В. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Летута Т. М., Віннікова В. О. Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Проведені дослідження з розробки способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви та плодів гарбуза. Проведены исследования по разработке способа удаления токсичных веществ из корнеплодов моркови и плодов тыквы. Studies on the development of a method of removing toxic substances from carrot roots and fruits of the pumpkin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47182 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_21.pdf | 330.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.