Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168
Назва: | Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок |
Інші назви: | Оптимизация параметров гидротермичной обработки модельной системы сырного продукта с использованием растительных добавок Optimization of parameters of gidrotermichnoy of treatment of model systems of cheese product with the use of vegetable additions |
Автори: | Обозна, М. В. Чаговець, В. В. Чаговець, Л. О. Перцевой, Ф. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з'єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків Обоснована целесообразность применения гидротермической обработки сырной массы во время ее соединении с растительными добавками, которая повышает влагоудерживающую способность модельной системы сырного продукта. C помощью математического моделирования экспериментальных данных были получены математические модели оптимальних параметров гидротермической обработки опытных образцов. Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_18.pdf | 435.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.