Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47112
Назва: | Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання |
Інші назви: | Модификация технологии питьевой пастеризованное молока с длительным сроком хранение Modification of technology drinking pasteurized milk with long-term shelf life |
Автори: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Богомолов, О. В. Токолов, Ю. І. Денисенко, С. А. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Токолов Ю. І., Денисенко С. А. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння тa запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання. B статье исследованы изменения физико-химических, микробиологических и органолептических показателей молока в зависимости от различных режимов пастеризации, установлена термостойкость молока от общего бактериального обсеменения и предложена модификация технологической схемы молока питьевого пастеризованного с целью изготовления продукта с длительным сроком хранения. This paper investigates changes in physico-chemical, microbiological and organoleptic characteristics of milk according to the different modes of pasteurization, milk is installed thermal resistance of the total bacterial contamination and proposed modification of the flowsheet drinking pasteurized milk in order to produce a product with extended shelf life. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47112 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_4.pdf | 275.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.