Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47112
Title: | Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання |
Other Titles: | Модификация технологии питьевой пастеризованное молока с длительным сроком хранение Modification of technology drinking pasteurized milk with long-term shelf life |
Authors: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Богомолов, О. В. Токолов, Ю. І. Денисенко, С. А. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Токолов Ю. І., Денисенко С. А. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Abstract: | В статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння тa запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання. B статье исследованы изменения физико-химических, микробиологических и органолептических показателей молока в зависимости от различных режимов пастеризации, установлена термостойкость молока от общего бактериального обсеменения и предложена модификация технологической схемы молока питьевого пастеризованного с целью изготовления продукта с длительным сроком хранения. This paper investigates changes in physico-chemical, microbiological and organoleptic characteristics of milk according to the different modes of pasteurization, milk is installed thermal resistance of the total bacterial contamination and proposed modification of the flowsheet drinking pasteurized milk in order to produce a product with extended shelf life. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47112 |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_4.pdf | 275.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.