Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46964
Название: Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі
Авторы: Гревцева, Н. В.
Артамонова, М. В.
Шматченко, Н. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гревцева Н. В., Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 232-233.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46964
Располагается в коллекциях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_232-233.pdf706.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.