Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46629
Назва: Вдосконалення методики розрахунку теплового балансу твариннцьких приміщень
Інші назви: Усовершенствование методики расчёта теплового баланса животноводческих помещений
Improvement of a calculation method of cattle farms heat balance
Автори: Трунова, І. М.
Андрусенко, О. С.
Ільченко, Я. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Трунова І. М., Андрусенко О. С., Ільченко Я. В. Вдосконалення методики розрахунку теплового балансу тваринницьких приміщень. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 142 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2013. С. 3-5.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 142
Короткий огляд (реферат): Пропонується вдосконалення методики розрахунків під час енергетичного аудиту систем мікроклімату тваринницьких приміщень. Отримані аналітичні залежності для розрахунку виділення теплоти, вологи та вуглекислого газу тваринами залежно від ваги, віку тощо.
Предлагается усовершенствование методики расчёта во время энергетического аудита систем микроклимата животноводческих помещений. Получены аналитические зависимости для расчета выделения теплоты, влаги и углекислого газа животными в зависимости от веса, возраста и других показателей.
Improvement of a calculation method during power audit of cattle farms microclimate systems is offered. Analytical dependences for calculation of animal’s heat, moisture and carbonic acid secretion depending on weight, age and others are got.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46629
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск 142: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_142_2013_3.pdf516.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.