Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46279
Назва: | Экспериментальные исследования дисперсности помола биомассы в дезинтеграторе |
Інші назви: | Експериментальні дослідження дисперсності помелу біомаси в дезінтеграторі Experimental study dispersity grinding biomass in the disintegrator |
Автори: | Войтов, В. А. Дригуля, С. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Войтов В. А., Дригуля С. В. Экспериментальные исследования дисперсности помола биомассы в дезинтеграторе. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 136 «Системотехніка і технології лісового комплексу. Транспортні технології». 2013. С. 236-246. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 136 |
Короткий огляд (реферат): | В работе приведены результаты экспериментальных исследований измельчения разных типов биомассы в дезинтеграторе. Установлено, что начальный размер частиц перед помолом и влажность помольной среды влияют в большей степени на тонкость помола, чем обороты ротора. В роботі наведено результати експериментальних досліджень подрібнення різних типів біомаси в дезінтеграторі. Встановлено, що початковий розмір часток перед помелом і вологість помольного середовища впливають у більшій мірі на тонкість помелу, ніж обороти ротора. Results of experimental studies of grinding of different types of biomass in a disintegrator presents in the paper. Primary particle size before grinding mill and humidity medium is influence to a greater extent on the fineness than the rotor turns was established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46279 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 136: Системотехніка і технології лісового комплексу. Транспортні технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_136_2013_31.pdf | 690.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.