Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4624
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorДемічковська, М. П.-
dc.date.accessioned2022-08-10T14:25:04Z-
dc.date.available2022-08-10T14:25:04Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Демічковська М. П. Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 55-61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4624-
dc.description.abstractОбґрунтовано вплив функціональних композицій на пружно-еластичні властивості клейковини тіста для виробництва борошняної кулінарної продукції. Вивчено джерела біологічно-активної сировини з метою створення продукції необхідної якості. Доведено, що використання функціональних композицій на основі борошна зернобобових культур (сої) і продуктів переробки морських водоростей (карагінану) є перспективним напрямом у створенні борошняної кулінарної продукції.uk_UA
dc.description.abstractIn the article influence of functional compositions is on resiliently elastic properties of gluten of dough for the production of flour culinary goods. The sources of untraditional raw material are studied with the purpose of creation of products of necessary quality. It is proved that the use of functional compositions on the basis of flour of corn cultures (soy) and products of processing of algae (carrageenan) is perspective direction in creation of flour culinary products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошно зернобобових культурuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectкарагінанuk_UA
dc.subjectборошняна кулінарна продукціяuk_UA
dc.titleРеологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композиційuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_10.pdf218.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.