Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чаговець, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, В. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-10T11:52:07Z | - |
dc.date.available | 2022-08-10T11:52:07Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В., Чаговець В. В., Обозна М. В. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 3-10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611 | - |
dc.description.abstract | Розкрито напрямки сучасних технологій розробки сирних продуктів із використанням рослинних компонентів. Розглянуто питання економетричного аналізу раціональної заміни молочної сировини на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне в складі м’якого сирного продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The directions of modern technologies of working out of cheese products with attraction of vegetative components are explained. The questions of ekonometric analysis of rational replacement of dairy raw materials on concentrate of peanut kernel and flour corn as part of soft cheese product are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сирні продукти | uk_UA |
dc.subject | економетричний аналіз | uk_UA |
dc.subject | ядра арахісу | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UA |
dc.title | Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_3.pdf | 262.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.