Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧаговець, Л. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorЧаговець, В. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.date.accessioned2022-08-10T11:52:07Z-
dc.date.available2022-08-10T11:52:07Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧаговець Л. О., Перцевой Ф. В., Чаговець В. В., Обозна М. В. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 3-10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4611-
dc.description.abstractРозкрито напрямки сучасних технологій розробки сирних продуктів із використанням рослинних компонентів. Розглянуто питання економетричного аналізу раціональної заміни молочної сировини на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне в складі м’якого сирного продукту.uk_UA
dc.description.abstractThe directions of modern technologies of working out of cheese products with attraction of vegetative components are explained. The questions of ekonometric analysis of rational replacement of dairy raw materials on concentrate of peanut kernel and flour corn as part of soft cheese product are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсирні продуктиuk_UA
dc.subjectеконометричний аналізuk_UA
dc.subjectядра арахісуuk_UA
dc.subjectборошно кукурудзянеuk_UA
dc.titleДослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_3.pdf262.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.