Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45816
Назва: Sekundддre pflanzenstoffe (Вторинні рослинні речовини)
Автори: Хабенко, У. В.
Науковий керівник : Скриннік, Н. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хабенко У. В. Sekundддre pflanzenstoffe (Вторинні рослинні речовини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 370.
Короткий огляд (реферат): Як складова їжі, рослинні речовини можуть мати як сприятливий для здоров’я, так і шкідливий вплив.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45816
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_370.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.