Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45813
Title: Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування)
Authors: Тополь, Т. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Скриннік, Н. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тополь Т. В. Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 367.
Abstract: Концепція функціональних харчових продуктів заснована на тому факті, що харчові продукти містять певні компоненти, які впливають на функції організму і тим самим сприяють підтримці здоров’я, профілактиці захворювань і підвищенню добробуту.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45813
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_367.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.