Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45716
Назва: | Персонал як структурна одиниця підприємства ресторанного господарства |
Автори: | Дибок, В. В. |
Науковий керівник : | Крилова, Л. В. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дибок В. В. Персонал як структурна одиниця підприємства ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Л. В. Крилова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 26. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45716 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_4-26.pdf | 132.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.