Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4559
Название: | Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук |
Авторы: | Дубініна, А. А. Щербакова, Т. В. Попова, Т. М. Гапонцева, О. В. |
Ключевые слова: | яблука;теплова обробка;кольоропараметричні характеристики |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати використання спектрофотометричного методу
для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних
характеристик. There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_60.pdf | 299.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.