Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4559
Название: Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Авторы: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Попова, Т. М.
Гапонцева, О. В.
Ключевые слова: яблука;теплова обробка;кольоропараметричні характеристики
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик.
There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_60.pdf299.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.