Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4555
Назва: | Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа |
Автори: | Маєвська, Т. М. Віннов, О. С. |
Ключові слова: | фарш з коропа;промивання водою;білкові компоненти;промивання |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури
промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа. The influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_58.pdf | 422.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.