Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4539
Название: | Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie |
Авторы: | Черно, Н. К. Шапкіна, К. І. Коваленко, О. В. |
Ключевые слова: | β-глюкан;Saccharomyces cerevisiae;дріжджі |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 321-326. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено простий у застосуванні та економічно вигідний спосіб
отримання β-глюкану клітинних стінок дріжджів Saccharomyces cerevisiae та
надано характеристику отриманому продукту. Developed a method for β-glucan content of the cell walls of the yeast Saccharomyces cerevisiae, which is easy to use and cost effective. The characteristics of the resulting purged. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4539 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_51.pdf | 308.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.